2017. február 1., szerda

Horváth Gabriella pszichológus, művészetterapeuta bemutatás

Gabó sokoldalúan képzett szakember, több éves klinikai tapasztalattal rendelkezik. Többféle módszert ötvöz a gyógyítás érdekében. Ami miatt mi is szívesen dolgozunk vele, hogy nyitott a kifejezésterápiás módszerek felé, munkájába integrálja a művészetterápiát is, sőt a megoldás fókuszú elemeket is. Pszichológus és művészetterapeuta.

Horváth Gabriella, pszichológus, képzőművészet-terapeuta

Az ELTE pszichológia szakán szerzett diplomát 2010-ben, egészségpszichológia szakirányon, majd a Pécsi Egyetemen 2014-ben művészetterapeuta diplomát (képzőművészeti szakirányon). Jelenleg az ELTE tanácsadó szakpszichológus képzésében vesz részt.
Eddigi munkái során változatos területeken és sokféle korosztállyal dolgozott együtt: pszichológusként általános iskolás gyerekekkel, családjaikkal és pedagógusaikkal, kórházi önkéntesként neurológiai sérültekkel és daganatos betegekkel.
Jelenleg klinikai területen dolgozik felnőtt mentális betegekkel, az egyéni munka mellett tematikus és művészetterápiás csoportokat vezet

További képzettségek, tapasztalatok:
2016-tól Magyar Relaxációs és Szimbólumterápiás Egyesület Autogén Tréning képzés - folyamatban
2015 - részt vettem Solutionsurfers Magyaroroszág ’Megoldásfókusz Mindenkinek’ tréningsorozatán
2014 - Hősök Tere Projekt tréning
2012 - Magyar Hipnózis Egyesület szervezésében elvégeztem a SASOK –Szuggesztiók Alkalmazása a Szomatikus Orvoslásban képzést 
Sajátélményt, önismeretet családterápiás, művészetterápiás valamint élményalapú módszerekben szereztem.

https://docs.google.com/forms/d/1pzIQvoEWnqgKwcQrZaIOgWrUYgW7LrebBPz-CQJ5rTA/viewform?formkey=dGdQQ1VnNGFGRHByUm1INjk2X2dEUUE6MQ#gid=0so-kert-kostolo.html

Önmagáról a következőket írja:

Megoldásfókuszú szemlélettel dolgozom: klienseimmel célokban és megoldásokban gondolkodunk.
Hiszem azt, hogy mindannyian képesek vagyunk arra, hogy életünk aktív alakítói legyünk. Célom, hogy a hozzám fordulókat erősítsem a döntéshozás, a felelősségvállalás képességében, annak tudatosításában, hogy a választás lehetősége mindannyiunk számára adott. Meggyőződésem, hogy szabad választásunk felismerése és átélése önmagában egy olyan erőforrás, amely hozzásegít az élettel való elégedettség, hatékonyság érzéséhez - legyen szó kritikus, megterhelő élethelyzetekről vagy a mindennapokról.
Mindehhez a klasszikus (verbális) tanácsadás mellett képi kifejezésen alapuló, vizuális művészeti eszközöket is használok. Az alkotás folyamatában - miközben a semmiből hozunk létre valamit -, megélhetjük, és akár újra felfedezhetjük saját teremtő erőnket. Mindemellett a művészetterápia, a vizuális támogatás segíthet egy adott probléma-helyzetben „képbe kerülni”, megajándékozva saját magunkat a nézőpontváltás lehetőségével.
A következő témákkal fordulhat hozzám:

-->
stresszkezelés (relaxációs technikák alkalmazásával)
önértékelés, önismereti kérdések
önérvényesítés, szociális kompetenciák fejlesztése
életvezetési nehézségek
élethelyzeti krízis
konfliktus-kezelés nehézségei
szorongás
pszichoszomatikus tünetek oldása
prevenció, egészségmegőrzés

Várom szeretettel!

elérhetőség: info@tancter.hu
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...