2012. augusztus 28., kedd

Megtartó erők a test és táncterápiákban

A Magyar Mozgás és Táncterápiás Egyesület IV.  Konferenciája
Mozgásban a Világ
Megtartó erők a test és táncterápiákban

Idén negyedik alkalommal rendezi meg konferenciáját a Magyar Mozgás- és Táncterápiás Egyesület, melyen a Tánctér munkatársai is bemutatkoznak egy műhellyel.
Első konferenciáját 2003-ban szervezte az egyesület „Test-tudattalan” címmel. A meghívottak között más pszichoterápiás módszerek és különféle művészeti ágak jeles képviselői is szerepeltek.
Második konferenciájának (2006) címe: „A test és az egész”. Ennek során igyekeztünk képet adni az Egyesületen belül képviselt módszerek színességéről, ezzel is serkentve a  különféle módszerek párbeszédét.
Harmadik konferencia (2009) „Testhatás – Az alkotó és a megalkotott test a gyógyító folyamatokban” címet kapta, mely a mindannyiunk számára fontos momentumra, az alkotásra fókuszált.
Idei konferencia áttekintést kíván adni arról, hogy hol tartanak jelenleg a testélmény alapú, valamint a különböző mozgás- és táncterápiás iskolák, és hogy ezek a módszerek milyen módon képesek erősíteni a személyes autonómiát, illetve az egyének közötti együttműködést és ezáltal a közösségteremtést.
Az előző alkalmakhoz hasonlóan most is célunk a felszabadult, inspiráló légkör megteremtése, mely lehetőséget ad vitákra, beszélgetésekre, találkozásokra.
(forrás: www.tancterapia.net)




Tánctér munkatársainak workshopja:
2012. SZEPTEMBER 22. SZOMBAT
14.00-17.00 Szekcióülések IV.
(az előadás-szekcióval párhuzamosan)
Horváth Dorottya, Salz Gabriella:
 Női vonal – Generációk tánca, integrált kifejezés- és táncterápiás műhely







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...