2013. szeptember 25., szerda

Belső kert - Kedvezményes jelentkezési feltételek


Most 13 000Ft kedvezménnyel tudsz jelentkezni!
Ha december 31-ig regisztrálsz, 50 000Ft helyett csak 37 000Ft-ba kerül a 10 alkalmas művészetterápiás kurzus!

Hogyan tudsz regisztrálni?

A kurzusra regisztrálni a jelentkezési lap kitöltésével és 5000Ft regisztrációs díj befizetésével lehet. (Ha nem akarsz regisztrációs díjat fizetni, ezt is megteheted. Ebben az esetben is várunk a helyszínen az első alkalommal.)

Befizetése egyrészt előzetes elköteleződés a leendő csoport felé arra vonatkozólag, hogy ott leszel, számíthatunk Rád; számíthattok egymásra. Másrészt ezzel biztosítod a helyed a csoportban. A maradék összeget a helyszínen kérjük befizetni az első alkalommal, vagy alkalmanként, attól függően, hogy melyik fizetési konstrukciót választod. A regisztrációs díjat csak bizonyos esetekben áll módunkban visszafizetni.*


Befizetésedről természetesen tudunk számlát adni, ehhez töltsd ki a regisztrációs lapon a megfelelő részt!Kedvezmény a korai regisztrálóknak:
13 ezer forint kedvezmény!
Azok, akik december 31-ig befizetik az 5000 Ft-os regisztrációs díjat és elküldik a regisztrációs lapot, illetve az első alkalommal befizetik a kurzus fennmaradó díját azoknak 37000 Ft-ba kerül a 10 alkalmas csoport!
A fennmaradó összeget egy összegben az első alkalommal fizetheted be: 32 000 Ft
Tehát december 31-ig csupán regisztrálnod kell, az első alkalommal még van lehetőséged eldönteni, hogy részt veszel-e az egész kurzuson.

December 31. utáni regisztrálóknak:
Azok, akik december 31. után befizetik az 5000 Ft-os regisztrációs díjat és elküldik a regisztrációs lapot a kurzus ára összesen 45 000 Ft!
A fennmaradó összeget egy összegben az első alkalommal fizetheted be: 40 000 Ft
Vagy alkalmanként: 5000 Ft

A kurzus árában benne van a 10 alkalmas művészetterápiás kurzus, illetve az első interjú!* A regisztrációs díjat akkor tudjuk visszafizetni, ha valamely okból kifolyólag meghiúsul a csoport, vagyis nem indul el legkésőbb január 31-ig. Ebben az esetben, ha egyáltalán nincs első alkalom, akkor a teljes regisztrációs díjat fizetjük vissza. Abban az esetben, ha első alkalom van, de csoport nincs, akkor a díj felét.

A csoport leírását itt találod: http://www.tancter.hu/2013/08/v-behaviorurldefaultvmlo.html

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...