2013. július 25., csütörtök

Hangolódó - baba-mama-papa tánc

Hangolódó - baba-mama-papa tánc
Ami jó, a mamának, az jó a babának  és fordítva..
Tánc, mozgás, alkotás öröm a babával, kisgyermekkel együtt! 

Jelentkezem a kedvezményes  PRÓBAALKALOMRA!  katt ide
 

A harmonikus anya-gyerek kapcsolat sok éven keresztül alakuló, fejlődő folyamat. Egy életre szóló kötelék…
A hangolódás nagyon fontos az anya-gyerek kapcsolat, a kötődési és ezzel összefüggően a gyermek későbbi kapcsolatainak alakulása szempontjából.
A foglalkozásainkon a testi és mozgásos egymásra hangolódás lehetőségeit nyújtjuk, ahol együtt mozoghat, ringhat, fészkelődhet szülő és gyermek. Sok játék és együtt mozgás folyamán alakul a közös tánc, mozgásos játék, ami történhet a gyermekkel közösen, vagy külön-külön, közösen a csoporttal, vagy kuckósan elhúzódva, az egyéni aktuális igények szerint.
A játékos találkozásokkal a szülő elmélyítheti kapcsolatát, figyelmét kisgyermekével.  Új  csatornák nyílhatnak meg szülő és gyermek között, a félresiklott anya-gyerek kommunikáció javulhat. Aktivizálódik a gondozói attitűd, a megfejthetetlen jelzések értelmet nyernek.. Fontos az is, hogy a csoporttag átéli, nem ő az egyetlen a problémájával, illetve nincs is szükség tökéletességre.

A foglalkozások célja, hogy tovább segítsük, megerősítsük a bensőséges, szeretetteljes kapcsolatot szülő és gyermek között, illetve támogatást adjunk abban, hogy a szülő saját előforrásait is újratöltse.
Fejlesztési területei: mozgás, testtudat, észlelés, figyelem, érzelmi intelligencia, önbizalom, képzelet, finommotorika, szociális kompetenciák, önkifejezés, kreativitás…


helyszín:  MOJA Mozgás- és játékstúdió, 1027 Budapest, Margit körút 64/A.
időpont: előreláthatólag szerdán napközben
info: info@tancter.hu
0620 314 7671
        

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...